Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 septembrie 2011

PUTEREA UNEI RUGACIUNI - 2

“ I don’t measure a man’s success by how high he climbs but how high he bounces when he hits bottom” GEORGE PATTON
“Nu masor succesul unui om dupa cat de sus s-a catarat ci dupa cat de sus se ridica atunci cand atinge podeaua”




Raspund unor mesaje primite prin e-mail, destul de multe in ultima vreme, si din toata lumea (cele mai multe din Italia).

O intrebare care apare frecvent este - cum m-a ajutat Sfantul Iuda Tadeu ? Raspunsul sta in chiar pagina pe care am postat rugaciunea (grabnic ajutatoare).
Iata unul dintre mesaje :

Draga Azalgold,
Iti spun asa pentru ca nu stiu cum te numesti. Eu sunt Dorina si de curand am descoperit si eu Biserica Dumitru in care se afla icoana Sf. Iuda Tadeu. Am o mare rugaminte la tine, daca se poate: spune-mi si mie cum te-au ajutat rugaciunile catre Sf. Iuda, deoarece si eu am niste necazuri foarte mari si am inceput in ultima vreme sa merg mult mai des pe la biserica si chiar azi voi trece din nou pe la icoana Sf. Iuda Tadeu.
Cu mii de multumiri,
Dorina

Am dat aceasta rugaciune multor oameni din jurul meu cu probleme diferite si desi nu ar trebui sa ma mai mir, totusi de ani de zile si de fiecare data ma minunez cum toti imi spun ca au reusit cu ajutorul Sfantului Iuda Tadeu.

Din pacate il uita imediat ce nu mai au probleme.

Eu nu mai am nevoie de confirmare, dovezi, verificari. Pentru mine cele Sfinte nu sunt experimente.

Eu citesc acatiste. Cate unul pe zi – atunci cand pot. Dureaza cam 45 de minute.

Aprind o lumanare mare de ceara de la o manastire sau de la biserica. Imi fac semnul crucii pe frunte cu mir. Tamai toata casa (in special pe 1 ale lunii sau lunea dar si in alte zile cand vreau sa citesc un acatist). Din fericire am si niste smirna si lumanari de la Ierusalim. Apoi ma asez in genunchi in fata icoanei si citesc rugaciunile si acatistul. Intotdeauna am primit ajutor si raspuns.

Nu citesc niciodata o rugaciune pentru ca trebuie, sau de un numar de ori, sau un numar de zile, ci le citesc atunci cand simt ca pot sa o fac cu toata inima si toata deschiderea catre cele Sfinte.

Altminteri, sigur ca problemele zilnice nu-mi lasa prea mult timp si se mai intampla sa treaca si zile multe fara sa spun o rugaciune – dar nu uit niciodata ca exista Dumnezeu.

Se intampla sa citesc si cate 5 – 6 acatiste pe zi sau niciunul, sa treaca o saptamana fara sa ma rog sau o saptamana in care am timp , putere si dorinta de a ma ruga.

Cand simt ca viata se ingreuneaza de probleme sau necazuri, imi aleg un acatist, o rugaciune .care sa fie aproape de inima mea. Si avem de unde alege…

Citesc frecvent acatistul Sfantului Mina, si mai nou - Acatistul Maicii Domnului - Sporitoarea granelor.

M-am rugat mereu pentru liniste, impacare cu mine, multumire sufleteasca, spor si sanatate. Pentru mine inseamna totul.

Un comentariu:

Andrada spunea...

Rugati-va din toata inima, Sfantul Iuda va va asculta rugaciunile!