Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 august 2010

--------RUGACIUNE ORTODOXA-------------- GRABNIC AJUTATOARE -------------------CATRE SFANTUL IUDA TADEU-------


Am avut, ca orice om, multe necazuri in viata mea, dar cateva au fost cu deosebire greu de dus, mai ales ca erau legate intre ele si nu vedeam nici o rezolvare. Nu mai dormeam, nu-mi ardea de mancare, nu mai aveam chef de vorba cu nimeni, nu aveam stare sa fac nimic, imi pierdusem interesul pentru orice.

Mintea mea obosita cauta o solutie care nu se intrezarea. Persoanele din jurul meu mi se pareau egoiste, sfaturile lor mi se pareau inguste si fara folos, ajutorul real la problemele mele nu aparea de nicaieri. Lucrurile se agravau pe masura ce timpul trecea.Intram des in biserici si ma rugam, si dadeam acatiste.

Intamplarea, sau Dumnezeu, m-a trimis prin centrul Bucurestiului, pe langa biserica Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir (in spatele Muzeului National de Istorie a Romaniei), unde mai fusesem de nenumarate ori pana atunci, dar fara sa VAD cu adevarat o rugaciune pe o coala de hartie lipita pe perete, inauntrul bisericii, in stanga, langa o icoana. Si poate ca nici atunci nu i-as fi dat atentie daca nu as fi ingenuncheat in fata icoanei si nu as fi spus in sinea mea, ca orice om necajit : Dumnezeu m-a uitat, ma rog degeaba...

Nu terminasem bine de spus aceste cuvinte, cand deodata AM VAZUT aceasta rugaciune pe care am citit-o de mai multe ori si am si copiat-o stand in genunchi. Nu sunt cuvinte sa descrie incredintarea mea de atunci ca rugaciunea aceasta si Sfantul Iuda Tadeu, despre care nu stiusem pana atunci, ma vor ajuta. (pentru mine Iuda insemna tradatorul - nu stiam ca fusese un nume destul de frecvent in epoca).

Eram atat de incredintata ca Sfantul Iuda Tadeu ma aude, incat am citit aceasta rugaciune timp de o saptamana, fara un program anume, fara un numar de citiri, fara sa tin cont de un numar de zile. Dar am citit-o si m-am rugat cu toata disperarea si cu tot sufletul.

Puteti sa nu ma credeti - Eu MA cred pentru ca stiu ca asa a fost - toata disperarea mea s-a transformat in reusita.



BISERICA SFANTULUI MARE MUCENIC DIMITRIE –
IZVORATORUL DE MIR -

RUGACIUNE CATRE SFANTUL APOSTOL IUDA
- Iuda Tadeu - RUDA DOMNULUI
(GRABNIC AJUTATOR, APOSTOL AL CAZURILOR FARA SPERANTA)

O, Sfinte Iuda Tadeu, ruda a Domnului Nostru Iisus Christos, apostol si martir glorios, stralucit in virtuti si puternic in minuni, credincios si grabnic ajutator al celor ce te cinstesc si se incred in tine, priveste cu ochi milostivi la cel ce astazi alearga la Tine si cere mijlocirea Ta.

Tu ai dobandit de la Dumnezeu darul de a ajuta indeosebi pe aceia care au pierdut aproape orice speranta si se afla in pragul disperarii.

Priveste deci la mine si vezi in ce stramtoare ma aflu.
Viata mea este o viata de suferinta. Zilele mele sunt pline de durere si necaz, sufletul meu este o mare de amaraciune. Cararile mele sunt pline de spini si aproape nu trece o clipa fara suspine si lacrimi si fara griji mistuitoare care imi macina toata puterea de viata.

Nelinistea, disperarea si lipsa de incredere in ajutorul de sus, imi coplesesc de multe ori sufletul astfel incat mi se pare ca providenta Dumnezeiasca m-ar fi parasit.

Atunci sufletul meu se umple de intuneric, credinta se clatina, inima mea slabeste si disperarea se furiseaza in suflet vrand sa se faca stapana peste mine.

O, Sfinte Apostole, Tu nu ma poti lasa in starea aceasta grozava. La Tine alerg, pe Tine te rog ajuta-mi.

Asculta rugamintea pe care ti-o fac ! Nu ma voi departa de Tine pana cand nu ma vei asculta. Grabeste-te si vino-mi te rog in ajutor si nu lasa ca increderea mea in tine sa fie rusinata.

Fa ca prin mijlocirea Ta sa se preamareasca intru mine nesfarsita milostivire a lui Dumnezeu. Asculta-mi rugamintea, mai ales in necazul cel mare pe care il am acum si da-mi grabnicul Tau ajutor in…..

Nu lasa ca sufletul meu sa ramana zdrobit de aceasta lovitura a durerii si sa cada in disperare. Asculta-ma, o, Sfinte Iuda Tadeu, implineste-mi rugamintea si eu iti voi fi recunoscator in toate zilele vietii mele.

Te voi cinsti ca pe cel mai de seama ajutator al meu. Voi multumi lui Dumnezeu pentru mijlocirea Ta si voi raspandi pe cat imi va sta in putere cinstirea Ta intre oameni.
. AMIN



Viata mea s-a linistit, s-a "asezat" de atunci, traiesc intr-o relativa prosperitate, fara necazuri majore, si am putere sa le duc pe toate cu bune si rele.

De multi ani am incredintarea ca nimic rau nu ma mai poate "atinge" sau "clatina" din aceasta liniste si bucurie sufleteasca de a-mi trai viata si frumusetile acestei lumi.


126 de comentarii:

Anonim spunea...

Sfanta zi de azi (vineri)m-a ajutat sa merg in biserica sf apostol Iuda Tadeu sa fac rugaciuni .Vreau sa va spun ca am primit raspuns la cererile mele imediat.Dar asta nu e tot ochii sfantului mi-a transmis ceva ce nu pot spune in cuvinte.Am simtit dragostea lui ptr Dumnezeu si sfintenia sa.Rugati-va si veti simti acelasi lucru ptr ca Dumnezeu e mare si nu ne lasa niciodata.

Anonim spunea...

cei ce vor sa faca rugaciuni sf apostol Iuda Tadeu in biserica din orasul Roma-Italia pot sa mearga in Colli Albani pe via Menghini.Acolo cine face novena sfantului din suflet curat v-a primi multe raspunsuri si v-a simti prezenta sfantului si a domnului nostru Iisus Hristos cu ucenicii lui.Slavit sa fie Dumnezeu ptr minunile pe care inca ni le face cunoscute ptr luminarea mintilor noastre si intoarcerea la credinta.AMIN

Anonim spunea...

Hristos a inviat!Frati crestini deschideti-va sufletul Sf Apostol Iuda Tadeu ,cereti ajutorul lui si veti vedea ca lumina sfanta v-a patrunde in casele si sufletele voastre.Nu va temeti,cereti si vi se va da.Si nu uitati cuvintele Domnului---PACE VOUA---- AMIN.

Anonim spunea...

Sf apostol Iuda Tadeu m-a ajutat intr-o situatie chiar disperata asa cum este scris in rugaciune.Pe langa toate astea am avut parte de multe bucurii spirituale.Am putut vedea pe Maicuta Noastra Cea Sfanta prezenta la slujba la grota Tre Fontane -Roma -Italia.Toata slujba a stat cu mainele incrucisate in fata sf cruci pe care era rastignit fiul sau Iisus Hristos.Nu se misca ,statea la rugaciune cu trupul si cu sufletul nu am mai vazut asa smerenie.Un preot mi-a spun ca in fiecare casa se afla cate o cheie dar nefiid folosita rugineste.Cu aceasta cheie se pot deschide multe usi care ne ajuta sa ne rezolvam necazurile,oare de ce nu o folosim?Cheia aceasta este RUGACIUNEA ne ajuta in toate .Dorintele devin realitate ,necazurile pier.Folosit-o ,a mea era f ruginita dar incet,incet am reusit sa o curat dar toate astea cu multa rugaciune.Tot ce este sfant in cer si pe pamant ne ajuta daca avem sufletul curat.O alta bucurie am avut-o cand la sf liturghie am vazut aura preotului care era in sf altar si savarsea slujba.Nu mai stati pe ganduri si incepeti sa va rugati ca sa va bucurati de minunile lui Dumnezeu.Doamne ajuta.

NEAGU PETRA spunea...

DOAMNE AJUTA!SLAVIT SA FIE DUMNEZEU.Pentru ca am promis Sf Apostol ca o sa fac cunoscut minunile si ajutorul lui am sa imi las numele si nu am sa mai fiu anonim.Dar asa cum si sfantul vrea sa fie cunoscut numele lui si sa ii cereti ajutorul m-am hotarat sa spun cine sunt ptr cine are nevoie de un sfat sau o vorba buna ptr ca si pe mine m-au ajutat multi preoti sa pot sa stiu ce inseamna rugaciunea si sa stiu sa dau slava lui Dumnezeu si sa-i multumesc ptr ajutor.Nu este greu important sa ai vointa si sa ai un preot care sa te poata ajuta cu rugaciuni macar la inceput de drum ,cu post si spovedanie asa cum poate fiecare.La inceput e greu dar incet ,incet veti reusi.Asa cum spunea un sfant parinte putin si bun nu ca altii ,,mult ,mult si la inima nimic'' ma refer la cei care vor sa faca multe rugaciuni intr-o zi dar nu la face cu inima trbuie sa le simtim ,sa le traim ,sa ne simtim aproape de Dumnezeu cand le rostim.Eu am fost si sunt o pacatoasa dar cu ajutorul lui Dumnezeu incerc sa stau departe de pacate si sa ma curatesc de ele dar ptr toate acestea trebuie sa staruim in rugaciune.Dumnezeu sa ne intareasca in rugaciune si sa-i putem multumi in fiecare zi ptr micile bucurii si ajutorul primit.AMIN

Anda BARBULESCU spunea...

Ii multimesc bunului Dumnezeu si SF Apostol Iuda Tadeu pentru ajutorul miraculos, grabnic, pe care l-am primit intr-o problema pe care o vedeam fara iesire si care-mi macina sufletul.Desi am multe pacate si nu fac nici a miliarda parte din ce-ar trebui, rugaciunea mea disperata a fost auzita.Daca vrea cineva detalii, iata adresa de mail lucian.barbulescu@gmail.com

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA
ESTE O RUGACIUNE FF BUNA , CU MULT HAR .
O AM DE MULTZI ANI
DAR ESTE RUGACIUNE ROMANO-CATOLICA , NU ORTODOXA.
SA AJUTE LA TOATA LUMEA .
MULTZUMESC , CELEI CARE A SCRIS AICI , CUVINTELE DE INTRODUCERE ...
AM SIMTZIT CA SCRIE O PERSOANA , FF, BUNA, CU MARE CREDINTA,
stefania_rodica@yahoo.com,REGGIO EMILIA , ITALIA

Anonim spunea...

Este a doua zi de cand citesc novena Sf. Iuda Tadeu dar cred cu tarie ca ma va ajuta si pe mine in necazul meu.
Rugati-va zu credinta lui Iuda Tadeu sper ca pe toti cei care ne rugam lui sa ne ajute.
Sfinte Iuda Tadeu roaga-te pentru toti cei care cerem ajutorul tau. Amin.

Anonim spunea...

Si eu multumesc sf Apostol Iuda Tadeu ca m-a ajutat sa raman insarcinata,eu am auzit de el intr-un film,si m-am rugat zi si noapte .acum am o fetita pt care nu am cuvinte sa-i multumesc ...

Anonim spunea...

Va multumesc foarte mult pentru aceasta rugaciune,eu abia acum am descoperit-o,sper sa ma ajute sa imi gasesc un loc de munca.

Anonim spunea...

Eu sunt crestin Ortodox din Basarabia, la noi nu prea il cunoaste lumea pe Sf Apostol Tadeu, dar in Bibilie este numele pomenit la enumerarea apostolilor. Nu cred ca este o problema daca spunem rugaciunea catolica, atata timp cat o spunem din inima. Si eu sunt intr-o situatie disperata si as vrea mult sa ma auda Dumenzeu, si sper cu tot sufletul ca Sf. Iuda Tadeu sa ma ajute, sa se roage Domnului Isus pentru mine si sa se rezolve situatia. Doamne ajuta la toti!

Anonim spunea...

Am aflat de Sf Iuda Tadeu aici in spania si am cautat pe net sa vad daca il avem si noi,ii multumesc din suflet la persoana care apublicat rugaciunile lui Sf Iuda Tadeu pt ca am probleme foarte mari ,sint nelinistita nu pot sa dorm,problemele ma inconjoara sint disperata.Am doua zile de cind am inceput novena ,cind citesc rugaciunile pling.Ajutama Sf Iuda Tadeu in problemele care le am atit de grele,ajutama,ajuta pe toata lumea care iti cere ajutor.Doame ajutane la toata lumea!

Anonim spunea...

Doamne ajutane!Am o rugaminte, imi poate spune cineva in ce zi se face novena sau se face noua zile la rind. Va rog din tot sufletul.Multumesc

Anonim spunea...

Imi poate spune cineva in ce zi se face novena sau se face noua zile la rind.Multumesc Doamne ajutane!

Anonim spunea...

Imi poate spune cineva in ce zi se face novena,sau se fac noua zile la rind.Va multumesc. Doamne ajutane!

Unknown spunea...

M-am bucurat mult cand am descoperit aceasta RUGACIUNE.
Sf Apostol Iuda ma ajuta in rezolvarea unei situatii deosebit de grea, disperata! Sper sa ma ajute pana la finalizarea cu succes a acestei situatii!
Sf Apostol Iuda Tadeu, te rog din suflet ajuta-ma sa ies din stramtoarea si disperarea in care ma aflu !
Multumesc pentru ajutorul dat !
Sfantul Apostol Iuda Tadeu - ruda Domnului este sarbatorit pe 19 iunie in calendarul ortodox.
Elena-Gratiela

Anonim spunea...

Sf Apostol Iuda Tadeu-ruda Domnului este sarbatorit in calendarul ortodox pe 19 iunie.
Ma bucur ca am descoperit aceasta RUGACIUNE ! Multumesc celei care a postat-o!
Sf Iuda Tadeu ma ajuta in rezolvarea unei situatii grele, disperate, fara iesire...
Sf Apostol Iuda Tadeu, te rog, ajuta-ma sa scap grabnic din disperarea si stramtorarea in care ma aflu! Te rog, ajuta-ma!
Elena-Gratiela

irynuk spunea...

Rugati-va cu incredere. Mie niciodata dar NICIODATA nu mi s-a intamplat sa cer ceva cu aceasta rugaciune si sa nu primesc.

irynuk spunea...

Rugati-va cu incredere. Mie niciodata dar NICIODATA nu mi s-a intamplat sa cer ceva cu aceasta rugaciune si sa nu primesc.

Anonim spunea...

Sfinte Iuda Tadeu ajuta-m sa-mi gasesc un loc de munca ajuta-ma.Ma voi ruga zilnic pina ma vei ajuta. Doamne ajutane,pe toata lumea cu probleme .SF Iuda Tadeu roagate pentru toti care cer ajutorul tau.

Anonim spunea...

Sf IUda Tadeu iti multumesc ca mai auzit cind te-am chemat,iti multumesc. SONYA

Anonim spunea...

Sf IUda Tadeu iti multumesc ca mai auzit cind te-am chemat,iti multumesc. SONYA

Anonim spunea...

iti multumesc din suflet sfinte iuda tadeu!

carmen spunea...

Intalnirea mea cu Sf Iuda Tadeul s-a facut prin intermediul unui film pe care l-am vazut de mai multe ori, pentru ca vedeam din ele numai un fragment, si anume acela in care un preot facea referire la El citandu-l "la inceput, fa ce trebuie, apoi fa tot ce poti si apoi vei vedea ca ai infaptuit o minune".Nici acum nu stiu cum se numeste filmul, dar nici nu are importanta, cata vreme nimic nu este intamplator. Apoi am cautat sa aflu mai multe despre acest sfant si am ajuns pe acest blog. Ca multi bucuresteni, trecusem pe langa biserica Sf Dumitru Posta, de langa Teatrul de Comedie si-mi facusem cruce ca in fata oricareinbiserici; dar niciodata nu intrasem in ea. Am incercat cateva saptamani sa ajung acolo, dar mereu se ivea ceva ba la servici ba acasa si nu reuseam. Pana intr-o zi cand am hotarat ca orice ce ar finsibcat de tarziu, in acea zi o sa ma duc. Din aclel moment, totul s-a limpezit si toate au mers ca si cum asta a fost cea mai importanta parte a zilei si am ajuns acolo. De cum am intrat, rugaciunea despre care se vorbeste m-a chemat cu lumina ei, o raza de soare cadea chiar pe peretele din stanga unde se afla.Trebuie sa spun ca inaimte de a ajunge la biserica am copiat de pe acest blog rygaciunea si am spus-o in momente de incercare dar si in orice moment al zilei cand simteam ca mi-e greu pur si simplu sau imi slabeste puterea de viata. Au fost multe dovezi ale outerii rugaciunii, dar una dintre ele s-aratat atat de puternica incat trebuie sa raspandesc cinstirra sa printre oameni. Am suferit o interventie chirurgicala la dinti, care dupa cum stiti, sub anestezie face sa nu simti durerea dar simti toate interventiile si auzi toate zgomotele infioratoare. Inainte de inceperea operatiei am sous rugaciunea de mai multe ori, nu cred ca trebuie sa va spun cat imi era de frica... desi aveam incredere in medici si stiam ca este singura solutie care ma va scapa de chinurile de peste 1 luna indurate. Dupa anestezie si inceperea operatiei, cam la 15 minute, am inceput sa simt si dureri, am anuntat medicii care mi-au spus ca este maxim de calmare ce putem obtine cu anestezia si ca va dura inca 45 de minute. Am inceput sa spun rugaciunea -pentru cine a atrecut prin asa ceva stie ca stai lungit si cu gura deschisa prinsa in clame si cu ochii in tavan - si in acel moment, fara sa inchid ochii, am VAZUT rugaciunea scrisa in biserica, nu reuseam sa o spun continuu -niciodata nu am reusit sa o invat exact, aveam nevoie sa mai citesc cate o parte - dar o luam de la capat, fara sa maisimt si sa aud nimic din ce mi se intampla. Dupa vreo cinci incercari, care au durat sa zice, vreo 5 minute, am reusit sa o "citesc" complet, In acel moment, am auzit din nou zgomotele dinsala de operatii, pe medici cum ma felicitau ce linistitata am stat si uimiti ca la cea mai dura parte nu am mai scos un sunet si ce curajoasa am fost. Operatia se terminase. Trecusera 50 de minute, dupa ceasul din cabinet. Multumesc Sf Iuda Tadeul! De atunci nu este singura minune, sunt zilnice, maimmici sau mai mari, dar de atunci inainte de orice actiune gandul meu pleaca catre el si Dumnezeu si simt indurmarea in orice actiune, este alaturi, ma oprerste sau imi da un "branci" acolo unde nu stiu ce sa fac, pe ce cale sa merg sau tind sa ezit in luarea unei decizii, ca este vorba de sanatate, viata sau servici. Multi vor rade de voi daca le veti spune despre puterea acestei rugaciuni si acestui Sfant, dar treptat toti, la necaz sau nu, se vor convinge. Bine ar fi sa credem inainte de a avea un necaz care sa ne intoarca fata catre ce e important. Sf Iuda este langa noi prin puterea data de Dumnezeu si daca nu suntem la stramtoare si la disperare. Merge cu noi de mana, daca il luam de mana. Credinta, sanatate si bucurie tuturor!

Anonim spunea...

De cateva ori m-am rugat Sf. Iuda Tadeu si de fiecare data am fost ajutata!

Anonim spunea...

Draga Carmen am o mare rugaminte la tine daca poti sa ma ajuti,sami dai adresa de la biserica Sf Dumitru Posta sau nr de telefon al preotului,ieu sint in strainatate si nu am pe nimenea in Bucuresti.Am si ieu probleme mari.MULTUMESC SONYA

carmen spunea...

Draga Sonya,

iata datele de contact ale preotului de la biserica Sf Dumitru Posta, strada Franceza nr 3 sector 3 Bucuresti - preot paroh Mihai Gojgar, tel 0727394631 si email mihaigojgar@yahoo.com
Sanatate si nu pierde speranta!

Anonim spunea...

Draga Carmen ,multumesc frumos pt adresa.Dumnezeu sa te binecuvinteze cu pacea si iubirea sa.Doamne ajutane ! SONYA

Anonim spunea...

Am descoperit si eu azi intamplator sau poate nu acest blog....si prin urmare pe Apostolul Iuda Tadeul.Sunt intr-o situatie parca fara iesire...sufar ingrozitor de tare.eu 2 saptamani eu si logodnicul meu ne-am despartit...si din cate pare parca e un alt om...atat de schimbat.El crede ca exista relatii perfecte in care oameni sa nu se certe si sa nu intampine greutati.Am hotarat ca din aceasta seara sa ma rog si eu Apostolului Iuda Tadeul...si sper cu tot sufletul sa ma ajute si pe mine.Sper sa ne ajute sa ne impacam,sa renuntam la mandrie si orgoliu.Si sa nu lasam ca dragostea noastra sa moara.Sper ca rugaciunile mele sa ajunga si la Iuda Tadeul si sa isi indrepte ochii si spre mine.Doamne ajuta!

Madalina spunea...

Intr-adevar, aceasta rugaciune care Sfantul Iuda tadeu FACE MINUNI. O recomand tuturor! Eu am simtit personal puterea ei si nu incetez sa o citesc cat de des cu putinta.

Anonim spunea...

Rugaciunea Sf. Apostol Iuda Tadeu , este o rugaciune foarte puternica , ma ajutat vizibil , nu am crezut niciodata ca se poate intampla asa ceva , cu ajutorul lui ca mijlocitor al bunului dumnezeu , m-a ajutat foarte mult , cititi cu incredere aceasta rugaciune , si rugati-va cat de mult puteti si nu va va parea rau.
Ovidiu

Delia spunea...

Delia astazi am inceput si eu novena Sfantului Iuda Tadeul. Intr o lume in care necazurile, etc... pun stapanire pe noi sunt sigura ca doar Dumnezeu si mijlocitorii Sai ne pot ajuta.Sunt fel convinsa ca si mie imi va raspunde Sfantul Iuda Tadeul
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Salut, vreau doar sa va spun , sa va rugati cu credinta si in special rugaciunile Sf. Iuda Tadeu, Arsenie Boca , Sf. Mina, Ilarion Argatu, si rugaciunea Sf. Marta sunt rugaciuni foarte puternice , va zic din proprie experienta , si va spun ca niciodata nu m-am gandit ca se pot intampla minuni , dar acuma le-am vazut . Doar atata va spun, rugati-va cu credinta si ve-ti vedea ca va ajuta Bunul Dumnezeu, sfinti si apostoli mijlocitori. Doamne ajuta-ne, pe noi pacatosii si iarta-ne de pacate. Amin

Anonim spunea...

Ajutata-ma Sf IUDA TADEU, sa-mi gasesc un loc de munca,Ajuta-ma. DOAMNE AJUTAne!

Deliana spunea...

Am inceput sa ma rog cu credinta, stiam ca Sf Iuda Tadeul ma asculta si imi va raspunde grabnic la rugaciune. Dupa 3 zile de la inceperea novenei Sfantul Iuda Tadeu mi a si raspuns la rugaciune. Multumesc lui Isus pt harurile care L a inzestrat, facator de minuni si grabnic ajutator in situatiile cele mai disperate. Rugati va cu credinta si crede ti in ajutorul Sfantului Iuda Tadeu . Multumesc Sfinte Iuda Tadeu pentru ca imi auzi rugaciunile.

Anonim spunea...

Anonim spunea:rugaciunea trebuie facuta de 6 ori se poate citi de 6 ori la rind ori trebuie facuta pauza?

Anonim spunea...

Multumesc Sfantului Iuda Tadeu ca s-a rugat la bunul Dumnezeu si m-a ajutat enorm.Rugati-va tot timpul pentru ca rugaciunea este pansamentul sufletului necajit.

Deliana spunea...

in 27 ianuarie 2014 am avut minunata ocazie de a ma ruga la mormantul SF Iuda Tadeu in Basilica Sf Petru di Roma- Italia. Am facut o sg data novana aceatui sf mult prea minunat si in 3 zi din novena ruga mea a fost ascultata. Rugati va ult si cu incredere. Atunci cand cerem ceva sa ne rugam si sa credem ca am si primit acel ceva. DOAMNE AJUTA!

Anonim spunea...

Multumesc sfantului Iuda Tadeu pentru ajutorul dat.Aveti incredere in acest sfant si rugativa cu multa credinta.Dumnezeu sa va ajute.

daniel spunea...

Ma rog Sfantului Iuda Tadeu de sase zile.Cand am crezut ca apele sau linistit astazi s-au tulburat iar.Bineinteles am continuat rugaciunile si osa le continui pana cand apele se vor limpezi si Dumnezeu ma va ajuta.Am mare incredere in acest Sfant si cred ca prin mijlocirea lui Dumnezeu isi va intoarce fata si catre mine.Pentru cateva sfaturi multumesc anticipat.Domnul sa va aiba in paza.

Anonim spunea...

anonimCredeti in minunile Sfantului TADEU deoarece si pe mine ma ajutat intr-oproblema pe care o credeam fara iesire, alaturi de sf m-am mai rugat la Sfantul Parinte ARSENIE Boca(grabnic ajutator|), Sfantul Nicolae,Sfantul Mina, Sfantul Nectarie dar nu uitati cel di-ntai rugativa la Maica Domnului
Slava tie Doamne pt rugaciunile Maicii Domnului si a tuturor Sfintilor.Ajuta Doamne pe toata lumea si pe mine o pacatoasa

Anonim spunea...

Slava bunului similostivului Dumnezeu pt ajutorul grabnic pe care mil-a dat prin sfantul Tadeu,asa ca rugativa si vi se va da, grabnic ajutatori mai suntsi Sfantul Parinte Arsenie Boca,Sfantul Mina, Sfantul Nicolae si Santului Ciprian si Iustina

Daniel spunea...

Multumesc sfantului Iuda Tadeu pentru mijlocirea lui in fata lui Dumnezeu ca sa imi indeplineasca rugamintea.Rugati-va cu multa speranta si ajutorul nu o sa intarzie ss apara.Mai rugati-va Maici Domnului,Sfantului Mina,Sfantului Nectarie si toti sfinti care mijlocesc rugamintile in fata lui Dumnezeu.Domnul Isus sa va binecuvanteze.

Anonim spunea...

AM REGASIT RUGACIUNEA,,
FF BUNA , CU MARE HAR .
O CITESC ZILNIC .
MAI FACETZI ,,PRAVILA SF SERAFIM DE SAROV ,, BOGORODICINAIA,,(se face in 45 de minute), SI PRAVILA CATRE MAICA DOMNULUI SCRISA DE SF. DIMITRIE AL ROSTOVULUI ( le gasitzi pe net...)si PSALTIREA MAICII DOMNULUI , DE LUNI -VINERI , CATE O CATISMA PE ZI .SI PLATOSA SF . PATRICK (17 MARTIE)MARE FACATOR DE MINUNI , PATRONUL IRLANDEI sant 2 rugaciuni

Anonim spunea...

AM REGASIT RUGACIUNEA,,
FF BUNA , CU MARE HAR .
O CITESC ZILNIC .
MAI FACETZI ,,PRAVILA SF SERAFIM DE SAROV ,, BOGORODICINAIA,,(se face in 45 de minute), SI PRAVILA CATRE MAICA DOMNULUI SCRISA DE SF. DIMITRIE AL ROSTOVULUI ( le gasitzi pe net...)si PSALTIREA MAICII DOMNULUI , DE LUNI -VINERI , CATE O CATISMA PE ZI .SI PLATOSA SF . PATRICK (17 MARTIE)MARE FACATOR DE MINUNI , PATRONUL IRLANDEI sant 2 rugaciuni

Anonim spunea...

buna ziua , eu am descoperit sf rugaciune a apostolului chiar aici si am promis ca voi face cunoscut ajutorul sau. R ugati -va sa stiti ca sf apostol asculta rugaciunea si va da ajutor, pe mine ma ajutat cand eram suparata si credeam ca nu voi rezolva nimic.DOAMNE AJUTA SI RUGATI VA DIN SUFLET LA APOSTOL SI LA MAICUTA DOMNULUI CARE NE ASCULTA MEREU SI NU NE LASA! MIOARA BICIUSCA

Dacian spunea...

Rugaciunea e foarte puternica. Eu am gresit sincer. M-am rugat mult si ma rog in continuare. Dar poate nu am facut-o atat de cunoscuta aceasta rugaciune. Sincer am niste probleme foarte mari. Am trecut prin multe si nu imi dau seama ce se intampla. Parca lucrurile se aseaza , dar in continuare sunt atatea probleme de rezolvat. Nu e ce vreau. Sufletul ma framanta. Sper si ma voi ruga in continuare Sf. Iuda Tadeu, si la bunul Dumnezeu ca voi reusii sa trec peste toate si se vor aseza si in viata mea lucrurile.

LILI spunea...

LILI am descoperit si auzit pentru prima data de rugaciunea catre apostol IUDA TADEU ,AM INCEPUT DE AZI SA MA ROG SI SPER DIN SUFLET SI DOAMNE AJUTA IN GASIREA UNUI LOC DE MUNCA,DAR VROIAM SA VA SPUN CA DE CURAND AM FACUT RUGACIUNEA FACATOARE DE MINUNI A MAICI DOMNULUI PENTRU 10 ZILE SI AM AVUT INTR-ADEVAR PARTE DE O MINUNE ,RUGATIVA CU CREDINTA.

Anonim spunea...

Am inceput sa plang cand am citit rugaciunea si comentariile.cred ca este un sfant deosebit pe care il poti simti cu adevarat.in Sibiu este o statuie intr-o bisericuta veche unde merg si ma rog. sper din toata inima sa ne asculte si sa ne ajute pe toti cei ce ne rugam lui

Unknown spunea...

Am cautat o rugaciune de multumire si ajutor in necazuri mari ,descoperind intamplator aceasta rugaciune a Sf Iuda Tadeu,ma voi ruga cu toata credina sa ma ajute in necazul si disperarea mea ca MAMA pt a fi bine cu copilul meu .Dzeu ,maica domnului ,dl Isus, sf Tadeu si toti sfintii sa ajute pe cei nevoiasi si pe mine pacatoasa.Doamne ajuta !!!

NESHAMA spunea...

Am cautat ,si am gasit ...ma voi ruga sf IUDA TADEU DIN TOT SUFLETUL SA MA AJUTE IN NECAZUL MARE CU COPILUL MEU ,SPER CA VOI REUSI A VB CU PREOTUL DIN BUCURESTI .....DACA CINEVA POATE SA-MI EXPLICE IN CE ZILE SA SE FACE NOVENA V-AS FI TARE RECUNOSCATOARE ! VOI INCEPE CHIAR DE MAINE IN FIECARE ZI .DOAMNE AJUTA LA TOTI NEVOIASII SI AJUTAMA SI PE MINE !!!

NESHAMA spunea...

DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA ,AJUTA-MI DOAMNE SI MIE IN NECAZUL SI DISPERAREA IN CARE SUNT !!

NESHAMA spunea...

AM INCEPUT NOVENA ,DORESC DIN SUFLET SA FIU AJUTATA SE SF IUDA TADEU IN NECAZUL MARE CU COPILUL MEU ! DOAMNE AJUTA SI PRIMESTE RUGACIUNILE NOASTRE A TUTUROR CARE AVEM NEVOIE !

ana spunea...

Ajuta-ma Sf Iuda Tadeu!acum cand eu si familia mea suntem intr-o situatie de disperare.Ma rog cu credinta mare catre Tine si catre bunul Dumnezeu si catre toti sfintii.Amin!Doamne ajuta-ma!pe mine pacatoasa

Anonim spunea...

ma numesc Maria Magdalena. port aceasta rugaciune cu mine zi de zi, de foarte multi ani si desi stiam cat de mult m-a ajutat in trecut... totusi ceva ce nu pot descrie in cuvinte m-a impiedicat sa o recitesc tocmai acum cand ma confront cu problem foarte mari si cam pe toate planurile. stiu ca nimic nu este intamplator, asa ca de azi voi cere din nou ajutor catre Sfantul Apostol Iuda Tadeu! Dumnezeu e milostiv si ne ajuta sa ne indreptam pasii catre calea cea dreapta! Doamne ajuta-ne pe toti cei ce credem in Tine! Amin!

Anonim spunea...

Intr-adevar e o rugaciune foarte folositoare! Sper si eu si cred ca ma va ajuta, am mare incredere in Sf Apostol Iuda Tadeu, de cand am citit prima data rugaciunea, m-am regasit in fiecare cuvant! Dumnezeu sa fie cu noi!

Anonim spunea...

Multumesc Sfantului Iuda Tadeu pentru ca cererile mele au fost ascultate.O rugaciune pe care o zic aproape zilnic.

Unknown spunea...

Este o rugaciune puternica.Multumesc Sfantului Iuda Tadeu.

Unknown spunea...

Multumesc.

Anonim spunea...

Multumesc

Anonim spunea...

Salut azi am inceput Sa citesc am probleme ajuta,ma sfinte Tadeu

Anonim spunea...

multumesc Sf.Iuda Tadeu!

Anonim spunea...

SF Iuda Tadeu Te rog sa-mi ajuti SI mie pacatoasa Sa ies di situatia asta grea fara iesire.te rog ajutami Sf,iuda Tadeu .si-ti promit Sf ca voi spune la multa lume de minunea Ta.Tu stii ca sunt intro situatie fara rezolvare.Doamne ajuta!

Deliana spunea...

Multumesc Sf Iuda Tadeul ca de fiecare data imi raspunde la ragaciune. Azi e a doua zi de cand fac novena si stiu ca deja am primit ajutorul dat si vreau sa i multumesc facand ul cunoscut si altora. Rugati va cu incredere si Sfantul va va ajuta. Iti multumesc Isuse ca L ai inzestrat cu haruri minunate. Iti multumesc Sfinte Iuda Tadeul.

Anonim spunea...

Este o rugaciune , foarte frumoasa. Te rog ajuta.ma pe mine , iarta.mi pacatele ce le.am facut eu .te rog. Sfantul Iuda Tadeu . Ajuta.ma te rog . Sfantul Iuda Tadeu .Doamne ajuta!!

Anonim spunea...

Am auzit si eu de Sf.Iuda Tadeu aici in Spania.Stiam de Sf.Iuda si acasa in Romania, dar nu stiam ca face minuni.Dar aici am auzit de o biserica unde poti sa te rogi Lui si Sfantului Nicolae.Pentru cei interesati se afla in Valencia aproape de Plaza de la Virgen.Pentru a ti-i se indeplini dorintele trebuie sa mergi trei zile de luni una dupa alta.Eu am fost si m-am rugat si dorinta mi-i s-a implinit.Mergeti cu incredere si rugati-va la Sf.iuda Tadeu ca va v-a ajuta.Trebuie sa crezi si sa te rogi din suflet.

Anonim spunea...

M-am rugat Sfantului Iuda Taseul si cererea mea a fost ascultata. Mulțumesc Sfinte Iuda Taseul pentru ajutorul oferit!

Anonim spunea...

M-am rugat Sf. Iuda Taseul si cererea mea a fost ascultata. Mulțumesc Sf. Iuda Taseul!

Anonim spunea...

Si pe mine m-a ajutat Sf Iuda Tadeu! Si nu o data!
Novena care se citeste 9 zile la rand.

Anonim spunea...

Rugati-va cu incredere! Sf.Iuda Tadeu va va ajuta!

Anonim spunea...

Sfântul Iuda Tadeul este minunat. Peste tot se zicea ca primești ajutor în a 6 a zi de novena. Eu am primit foarte multa putere și răbdare. După vreo 2 săptămâni, situația pentru care M am rugat a început sa se așeze. Am știut imediat ca este intervenția Sfântului. Au trecut aproape 2 luni de atunci și continui sa mă rog Sfântului. Știu ca lucrarea lui continua, iar puterea lui este nemărginită. A devenit protectorul meu și îmi calmează sufletul ori de câte ori mai alunec.

Anonim spunea...

Sf. Iuda Tadeu este de foarte mare ajutor.Dupa a treia zi de rugaciuni deja am primit ajutor, dar trebuie avut in vedere ca noi, cu mintea noastra de oameni suntem limitati cand ne raportam la o situatie. Doar Dumnezeu vede toate aspectele unei astfel de situatii si stie ce e bine pentru noi.Uneori ajutorul pe care il cerem nu este cel de care avem nevoie de fapt.Cel mai bine este cand te rogi pentru ceea ce crezi tu ca trebuie sa te rogi, dar avand mereu in inima dorinta sa se faca voia Lui. Si, da!!! Sf. Iuda Tadeu e minunat. Situatia nu mi s-a mai parut apasatoare, mi s-a limpezit mintea, mi s-au dezvaluit si alte aspecte ale situatiei pe care nu le vedeam pentru ca ceream orbeste un lucru specific.Inca il cer prin rugaciunea mea dar am inteles ca ceea ce cer eu acum in situatia cu care ma confrunt se poate primi nu doar intr-un singur fel, asa cum credeam, ci in multe alte feluri, prin voia lui Dumnezeu. Si ma rog Sf.-ului Iuda Tadeu nu doar in timpul rugaciunii, ci pe tot parcursul zilei, in gand, cu cuvintele mele, si simt cum totul se repara in jurul meu, incet dar sigur!!!

Andreea, Bucuresti spunea...

Si eu confirm puterea Sf. Iuda Tadeu si implicit, puterea rugaciunii sale, cum i-am promis sfantului, in caz ca ma va ajuta si pe mine.
Ma aflam intr-un moment de mare tulburare sufleteasca si tot cautam alinare divina si sunt sigura ca nu intamplator, am intrat pe aceasta pagina, descoperind aceasta rugaciune. Si cum spune si rugaciunea, increderea mea in Sf. Iuda Tadeu nu a fost rusinata.
Daca aveti posibilitatea, mergeti si la Biserica Sf. Dimitrie-Posta de pe Lipscani (Bucuresti), in cinstea sfantului si cat va sta in putinta, faceti-l cunoscut si altora.
Credeti si asa veti cunoaste bucurie de la milostivul Dumnezeu.

Anonim spunea...

Ajuta* ma Sf Iuda Amin

Anonim spunea...

MULTUMESC SF. IUDA TADEU!

PE MINE M-A AJUTAT? O SA MA ROG IN CONTINUARE.

Anonim spunea...

Pot sa spun ca dupa 3 zile de rugaciune catre acest Sfant problema care persista de 6 luni de zile
s-a rezolvat cum nu se poate mai bine.....nu am stiut de aceasta rugaciune ...am dat de acest blog
din intamplare si mi-am zis sa incerc aceasta rugaciune ...o recomand cu incredere....
Depinde foarte mult cat crezi de mult in cuvintele din aceasta rugaciune cand citesti ...cind citesti si te rogi sa nu ai alte ganduri in cap de nici un fel...

Multumesc acestui Sfant inca o data.....

ioana apostol spunea...

Sfantul Iuda Tadeul mi-a raspuns aproape imediat la rugaciune si mi-a dat liniste si incredere. Rugati-va cu credinta si veti primi sigur ajutor de la Sfantul.Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Sunt disperata, am multe probleme care nu isi gasesc rezolvarea de ani de zile. Sper ca prin Maica Domnului, Sf.Ap. Iuda Tadeu, Sf. Mina, Sf. Spiridon, Sf. Nicolae, Sf. Fanurie, Sf. Nectarie, Sf.Arh. Mihail, Sf. Ingerul Pazitor, par. Arsenie Boca, par. Lavrentie de la Frasinei, prin toti sfintii, toti ingerii si toata puterea lucratoare a Cerului sa se milostiveasca de mine pacatoasa Preabunul Dumnezeu! Slavit sa fie Dumnezeu prin sfintii Sai! Maicuta scumpa ajuta-mi ca Preabuna esti tu si cu nimic buna sunt eu.

Anonim spunea...

Astazi, 19 iulie, il praznuim pe Sfantul Iuda Tadeul, "Sfantul cauzelor fara speranta", Sfantul nostru grabnic ajutator si minunat.
Sfinte Iuda Tadeul, cel cu totul fericite, te rugam, in ziua aceasta a praznuirii tale,nu ne lasa pe noi in necaz ci vino grabnic in ajutorul nostru si te vom cinsti dupa cuviinta!
Bucura-te, Sfinte Iuda Tadeul, rob al lui Iisus Hristos!

Unknown spunea...

Multumesc

Anonim spunea...

Multumesc Sf.Iuda Tadeu

Anonim spunea...

sper sa ma ajute si pe mine

didina maria spunea...

Si eu am citit aceasta rugaciune si de cite ori am citit-o m-a ajutat.Acum ma rog iar, dar promit ca o voi citii nu doar la nevoie ci o sa-mi fac eu un program pentru ca merita, dar eu am fost nerecunoscatoare. Aveti incredere!

Anonim spunea...

Astazi am citit de aceasta rugaciune si tot astazi simteam ca ceva nu mai am putere sa fac nimic , acea suferinta care ma macina de ceva timp nu imi da pace si sper sa ma ajute Sf. Apostol Iuda Tadeu sa ma linistesc.Ceva imi spune ca nu intamplarea a facut sa citesc aceasta rugaciune ci am fost chemata sa o citesc. Vreau sa ajung si la biserica . Multumesc pentru cine a postat aceasta rugaciune si sper sa ma ajute si pe mine.

Anonim spunea...

Multumesc persoanei care a postat rugaciunea,fiindca asa am putut afla de apostolul Iuda Tadeu.Am inceput sa ma rog si lucrurile au inceput sa se aseze.Sunt alt om.Multumesc Iuda Tadeu ca m-ai auzit atunci cand te-am strigat! Eugenia Maria.

Eugenia Maria spunea...

Multumesc persoanei care a postat rugaciunea,fiindca asa am putut afla de apostolul Iuda Tadeu.Am inceput sa ma rog si lucrurile au inceput sa se aseze.Sunt alt om.Multumesc Iuda Tadeu ca m-ai auzit atunci cand te-am strigat! Eugenia Maria.

Anonim spunea...

Mulțumesc și eu celui care a făcut cunoscuta aceasta rugăciune. Ma rog cu multa speranța și de când am aflat de Sf Iuda Tadeu lucrurile din viata mea tind sa se așeze. Sper în continuare ca îmi va auzi rugăciunile... Recomand aceasta rugăciune tuturor!!! E o făcătoare de minuni!
Doamne ajuta.

Angela spunea...


Multumesc si eu persoanei care a facut cunoscuta aceasta rugaciune.Am inceput sa ma rog duminica 20 septembrie si cred ca incep sa se rezolve unele din problemele mele.
Multumesc sfine Iuda Tadeu,sunt sigura ca ma vei ajuta sa rezolv totul si sa-mi tin promisiunea facuta.

Doamne ajuta!


29 septembrie 22.58

Angela spunea...


Multumesc persoanei care a publicat aceasta rugaciune. Sa sa aiba numai impliniri in viata. Am facut rugaciunea pentru mine si fiul meu.
Lucrurile au inceput sa se aseze. Am citit rugaciunea mai bine spus m-am rugat si, o singura data pe zi, dar din toata inima. Multumesc Maicutei Domnului, sf Iuda Tadeu ruda Domnului si tuturor sfintilor pentru ajutorul dat.Rog de asemenea pe Maica Domnului si Sf Iuda sa ma ajute sa imi tin promisiunile facute. Doamne aaajuta!

Unknown spunea...

Multumesc

Unknown spunea...

Multumesc Sf.Iuda Tadeu

Unknown spunea...

Multumesc Sf.Iuda Tadeu pentru ajutorul dat.

Anonim spunea...

Imi pare rau credeti in poezii nu ma ajutatat aceasta rugaciune am perdut timpul inzadar

Anonim spunea...

Multumesc Sinte Iuda pentru tot ce ai facut pentru mine si te rog asculta-mi rugaciunile supararile necazurile mele ,si mai Ales in supararea cu baiatul care sufera de o boala grea ai mila si ajutal Multumesc di suflet .

Anonim spunea...

Mulțumesc Sf Iuda Tadeu pt ca de când mă rog lui simt o liniște sufleteasca și încredere ca problema mea se va rezolva. Mă voi ruga în continuare și îi voi mulțumi sfântului în toate zilele vieții mele.

aura spunea...

Mulțumesc Sf Iuda Tadeu pt ca de când mă rog lui simt o liniște sufleteasca și încredere ca voi primi ajutorul cerut. Mă voi ruga în continuare și îi voi mulțumi sfântului în toate zilele vieții mele

aura spunea...

Mulțumesc Sf Iuda Tadeu pt ca de când mă rog lui simt o liniște sufleteasca și încredere ca voi primi ajutor în problema mea. Mă voi ruga în continuare și îi voi mulțumi în toate zilele vieții mele.

Anonim spunea...

Multumesc si eu acestui mare sfant IUDA ruda DOMNULUI pentru ajutorul dat in anul 2013,de a ma impaca cu sotul meu.A fost o adevarata minune la care nu am sperat niciodata.Si va marturisesc cu mare dragoste ca sfintii fac minuni toti fara nici o exceptie dar sa avem noi credinta. Nici eu nu am stiut de existenta lui pana atunci credeam ca este un singur IUDA tradatorul si am ramas profund impresionata la aflarea acestui sfant care este de fapt var cu DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS.Sa ne rugam cu incredere impreuna si vom avea numai raspunsuri afirmative cu siguranta.Va iubesc SFINTII nostri dragi si nu ne uitati niciodata"!celestina

Anonim spunea...

Sf Iuda Tadeu ajuta-ma si pe mine.

Anonim spunea...

Sf. Iuda,
prietenul si protectorul familiei mele,TE IUBESC!

DANIELA spunea...

MULTUMESC DIN SUFLET SF APOSTOL IUDA....CITESC DE CEVA VREME RUGACIUNEA SI AM FACUT SI NUVENA POT ZICE CA MA AJUTA MEREU IN TOATE PROBLEMELE ..RUGATI-VA MEREU CA SF VA AJUTA.AMIN

Anonim spunea...

Sì eu am inceput de 3 zile novena sf Iuda Tadeul sper sa ma ajute si pe mine . Doamne ajuta

Unknown spunea...

Ciao. si eu am inceput de 4 zile novena sper din tot sufletul sa ma ajute si pe mine sfantul Iuda Tadeu.

elena spunea...

Multumesc Sfântului Iuda Tadeu care m-a ajutat de fiecare data când i-am cerut ajutorul!

Anonim spunea...

Multumesc Sf. Iuda Tadeu pentru ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare data când ti l-am cerut. Te rog ai grija de mine si inn cumpana asta si ajuta-mă te rog sa trec cu bine peste toate.

Anonim spunea...

Mulțumesc Sf Iuda Tadeu pentru ajutor Amin.

Anonim spunea...

Și eu am descoperit acatistul sfântului iuda tadeu și rugăciunea, i tâmplărie și ma bucur nespus! M-am rugat timp de o săptămână la Sfântul iuda tadeu și lucrurile s-au liniștit.stiu ca îmi va împlini dorința și ma va ajuta în tit ce ii voi cere.mi-a liniștit sufletul cand eram în cea mai mare disperare a vieții!Rugați-va cu încredere ca fac emani minuni!

Anonim spunea...

Multumesc Sfantului Iuda Tadeu pentru ajutorul dat.Doamne ajuta-i pe toti cei fara speranta !

Anonim spunea...

Rugati-va cu credinta si va va ajuta in orice problema.M-am rugat mult Sf.Iuda Tadeu si a facut minuni!Va ajuta in orice problema!

Patricia spunea...

MULȚUMESC SF. IUDA TADEU
MULȚUMESC DOMNULUI IISUS HRISTOS SI PREAIUBITEI SALE MAICI FECIOARA MARIA PENTRU DRAGOSTEA LOR INFINITĂ..
VĂ IUBESC..
AMIN

Anonim spunea...

Multumesc Sf Iuda Tadeu si lui Dumnezeu,pentru tot ajutorul.M-au ajutat ori de cate ori m-am rugat si pot spune ca au înfăptuit minuni.Rugati-va si veti primi raspuns.cereți si vi se va da!Mihaela

Anonim spunea...

Astazi cand il cinstim in calendar pe Sf.Iuda Tadeu,gandul meu se indreapta catre el cu piosenie.Multumesc pentru ajutorul grabnic pe care mi l-a dat in toate situatiile grele, prin care am trecut.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugamintile si nu m-a lasat.Multumesc ca am descoperit acest Sfant si ca mi-a raspuns grabnic la rugaciuni.Rugati-va cu incredere ca veti primi raspuns la rugaciunile voastre!

RALUCA spunea...

Iti multumesc din toata inima si sufletul meu Sfinte Iuda Tadeu pentru tot ajutorul tau!

vi spunea...

Iti multumesc, ma voi ruga la Tine si te voi preamari pentru tot restul vietii.

vi spunea...

Multumesc !

vi spunea...

Multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-a dat si pe care mi-l da zi de zi.
Rugati-va cu credinta si veti primi raspuns la rugaciuni.

Anonim spunea...

Multumesc! Sfântul Iuda Tadeu face minuni.

Anonim spunea...

Sfinte Iuda Tadeu te rog din suflet ajuta-ma in necazul meu si-mi dă sprijinul tau zi de zi.Iti multumesc!

Anonim spunea...

Credeti.ma chiar face minuni acest sfant.Elena

Anonim spunea...

Multumesc Sfinte Iuda Tadeu pentru mijlocirea ta inaintea bunului Dumnezeu!...Adevarat este grabnic ajutator ,rugati-va cu credinta caci sfantul Iuda Tadeu raspunde grabnic rugaciunilor (care sunt spre folos) si face minuni!... De multe ori m-am rugat sfantului in momente de cumpana si raspunsul rugaciunilor mele a venit "grabnic" asa cum spune rugaciunea ca sfantul este "grabnic ajutator"...spre rusinea mea este prima data cand marturisesc ca sfantul Iuda Tadeu mi-a raspuns rugaciunilor! Rugati-va cu credinta si sfantul va mijloci pt noi si Domnul va implini rugaciunile noastre. Binecuvantat este Dumnezeu intru sfintii sai !

Ramona spunea...

Multumesc sf iuda tadeu pt ajutor

Ramona spunea...

Iti multumesc SFINTE sp iuda tadeu pt ajutorul dat mie si familiei mele.Slavit fii intre cei de sus.

Ramona spunea...

Multumesc sf IUDA Tadeu per ajutorul dat fiului meu.

Anonim spunea...

Multumesc Sfantului pentru ajutorul dat!

Claudia spunea...

Mulțumesc sfântului Iuda Tadeu pt tot ajutorul oferit îl rog să o ajute pe Lorena coralia sa ia toate examenele de la liceu

Anonim spunea...

Multumesc Sfantului Iuda Tadeu pentru ajutor, ma voi ruga intotdeauna cu credinta.